Nacka HI

Nacka HI Logga

 

Nacka HI - Vi ser inga hinder. Kom för ni se, alla är med.

Vi bedriver idrott på flera nivåer för funktionshindrade med en inriktning för alla våra medlemmars utveckling. Vi skapar möjligheter för våra elitidrottare att tävla på landslagsnivå. Nacka HI är Sveriges bästa idrottsförening för personer med funktionsnedsättning. Nacka HI ska bedriva verksamhet inom tävling, träning och läger. Idrottare med funktionsnedsättning ska erbjudas samma möjligheter att idrotta som andra och ska ha samma rättigheter och skyldigheter som personer utan funktionsnedsättning. I gemenskap med andra vill vi skapa förutsättning för individen att utvecklas i sin idrott och stimulera till ett aktivt och hälsosamt liv. Förutom glädjen i att idrotta så ger träning och tävling förbättrad kondition, koordination, motorik, styrka, kropps- och rumsuppfattning som i sin tur ökar självförtroendet.

OBS! Ange NAMN/INITIAN/NR på de produkter där det ingår. Var noga med stavningen då vi av förklarliga skäl inte kan erbjuda öppet köp eller bytesrätt på tryckta produkter. 

Allinsports.se har öppet Måndag-Fredag 13-18, lördagar 10-16 och söndagar 11-15.

Vid övriga tider ring 08- 618 33 10 eller e-mail så att vi är på plats för att hjälpa er. Kontoret är öppet mån-fred 08:00-16:00.

Klubbens hemsida: